Find din Forbund1-specialist

I Forbund1 er vi vant til at håndtere opgaver for mange forskellige brancher, virksomheder og organisationer i og uden for Danmark. Vi lytter og analyserer, så den løsning I får, også er den der giver størst effekt. Både når målet er at skabe en visionær strategi, og når der skal eksekveres, så resultatet kan læses på bundlinjen.

Christian Walther Bruun

Christian har lang erfaring med at udarbejde ansøgninger til Horizon 2020, Eurostars og Innovationsfonden. Andre arbejdsområder er kommunikation, strategisk udvikling, ledelse og projektmanagement inden for forskning og udvikling.

Christian har baggrund i EU-Kommissionen, Uddannelses- og Forskningsministeriet, Styrelsen for Forskning og Uddannelse, Det Syddanske EU-kontor og Det Strategiske Forskningsråd/ Innovationsfonden.

Kernekompetencer: Træning og strategisk udvikling for videninstitutioner i pre-award fasen. Skrive og koordinere soft-funding ansøgninger for virksomheder og universiteter med fokus på Horizon Europe, Innovationsfonden og Eurostars.

cwb@forbund1.dk (+45) 5368 8987

Christian Eskelund-Hansen

Christian er specialist i strategisk kommunikation og public affairs, og han har i mere end 20 år været kommunikationsstrategisk sparringspartner for en lang række ledere, virksomheder og organisationer.

På visitkortet har der tidligere stået PR- & kommunikationschef, chefkonsulent i Dansk Industri, netværkschef, politisk medarbejder på Christiansborg samt ekstern lektor på Aarhus Universitet.

Kernekompetencer: Rådgivning af produktionsvirksomheder, automations- og robotbranchen, grønne virksomheder og metal- og maskinindustrien.

ceh@forbund1.dk (+45) 2621 1020

Klaus Juul Jensen

Klaus hjælper virksomheder og organisationer med at træde i karakter gennem design og branding.

Klaus har bred erfaring inden for grafisk design – både hvad angår brancher, kundetyper og opgaver.

Tilgangen er dog den samme: Indlevelse og indsigt i opgavens karakter og kontekst som forudsætning for en original og stærk designløsning.

Kernekompetencer: Design af magasiner, bøger, rapporter mv. // Logo, visuel identitet og designguides // Skriftdesign og typografi // Designrådgivning og branding

kjj@forbund1.dk (+45) 2899 1901

Tina Lee

Tina styrer projekter sikkert i mål inden for kommunikation, markedsføring og client publishing. Det kan være årsrapporter, kundemagasiner, virksomhedspræsentationer, content marketing, bogredigering og præsentation af strategier.

Hun er uddannet journalist og grafisk designer og har tidligere haft roller som marketingchef, redaktør og kommunikationskonsulent i organisationer som Arla Foods, Aarhus Universitet og HiFi Klubben.

Kernekompetencer: Udvikling, optimering og drift af digitale og trykte publikationer, corporate storytelling, redigering og rådgivning.

tl@forbund1.dk (+45) 2144 9049

Lars Skytte Petersen

Lars har specialiseret sig i sundhedsområdet og har løst mere end 100 evaluerings- og analyseopgaver. Hans særlige interesser er organisationsudvikling, anvendt forskning, bioteknologi og sundhedspolitik.

Lars er uddannet cand.scient.pol. og har arbejdet i Sundhedsministeriet, COWI og Center for Interventionsforskning, Statens Institut for Folkesundhed. Lars underviser på Syddansk Universitet og Københavns Universitet og er censor.

Kernekompetencer: Evaluering og analyse, forskningsbaseret tilgang som kan anvendes i praksis, fra sundhedsfremme over sygehuse til lægemiddelområdet.

lsb@forbund1.dk (+45) 6072 8205

Jonas Reher

Jonas arbejder som fotograf, klipper og dronepilot og varetager mange forskellige opgaver med en stor udstyrspakke.

Han har tidligere haft hovedansvaret for tv-produktion på Dagbladet Børsen, men i dag dækker projekterne over alt fra video- og storskærmsproduktion til festivaloptagelser og videopræsentationer for store og små virksomheder.

Kernekompetencer: Video fra præproduktion til postproduktion. Stor teknisk viden, der sikrer veludførte og professionelt udseende produkter.

jr@forbund1.dk (+45) 2684 1894

Jesper Nørgaard Viemose

Jesper arbejder med analyser, evalueringer og strategiopgaver inden for regional og lokal erhvervsudvikling. Han har specialiseret sig i at kombinere kvalitative og kvantitative metoder til indsamling af viden.

Alle opgaver har til formål at bidrage til at skabe gode rammer for erhvervslivet og gode betingelser for at leve og bo i alle egne af Danmark. Opgaver løses i tæt samspil med kunden for at sikre det bedst mulige resultat.

Kernekompetencer: Erhvervsudvikling, erhvervspolitiske virkemidler og innovationspraksis, videnoverførsel fra universiteter til virksomheder, fremstillingsindustri, turisme, cirkulær økonomi, oplevelsesøkonomi og fødevarerbranchen.

jnv@forbund1.dk (+45) 2636 2491