Strategisk kommunikation

Har I fået nok af kampagner uden effekt, helkedelige pressemeddelelser og at skrive det samme uge efter uge på de sociale medier?

Øget synlighed og klare budskaber

I Forbund1 hjælper vi med at give jeres budskaber kant og retning og måske det allervigtigste: få undersøgt nærmere, hvordan I kan bruge kommunikation til at skabe resultater.

I Forbund1 arbejder vi for, at vores kunders kommunikation står på et solidt strategisk fundament, som I kan bygge videre på for at skabe øget synlighed og gennemslagskraft – både internt og eksternt.

En god kommunikationsstrategi er nemlig en forudsætning for, at I kan udtrykke jeres ambitioner og målsætninger i klare budskaber. Med en kommunikationsstrategi vil I vide, hvad I skal kommunikere til hvem og hvornår.

Det sparer ressourcer og giver indsatsen mening: så ud over at budskaberne når rette modtagere, får I også større forståelse og opbakning fra medarbejderne.

Lad Forbund1 hjælpe med at få skabt en klar kommunikationsstrategi, der styrker jeres image, brand og markedsposition.

Vores kompetencer stammer fra stillinger som kommunikationschefer i flere brancher og organisationer, og vi er vant til at formidler forretningsplaner, vækstambitioner og konkrete mål, så de bliver forstået og kan realiseres.

Hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan løfte jeres kommunikation, så tag fat i vores ekspert på området Christian Eskelund-Hansen, på tlf. (+45) 2621 1020 eller e-mail ceh@forbund1.dk